NUFFNANG ADS

KELEBIHAN SET MENGANDUNG SHAKLEE

11:52:00 PM

Assalammuaaikum..

Dah 2 hari Ida xdpt nak update blog sebab Aqil demam. Semalam lepas je jumpe doktor amik ubat sume, terus tak demam. Ngada2 tul. Tapi yang tak bestnya, Aqil buat perangai, Asyik merengek je, tdo kul2.30 pagi. Setiap sejam die bngun ngis smpai pagi. Ida pun tdo dlm keadaan dukung die. Alhamdulliah arini dh ok. So semalam Ida sempat publish kan 1 entry yg dah lama tersimpan dalam draft. Harini Ida nak kongsikan kelebihan Set Mengandung Shaklee.So memang sekarang ni dah ramai mengenali produk Shaklee. Alhamdullillah ramai yang telah merasai keberkesanannya termasuk la Ida.





Menurut pakar nutrisi Shaklee, ibu hamil perlu hamil vitamin sejak dari perancangan untuk hamil lagi, terutamanya ambil asid folik untuk memastikan tulang dapat terbentuk dengan baik. Apabila ovum bercantum dengan sperma, akan berlaku proses pembahagian dan sel-sel organ semua akan terbentuk. Maka kerana itu amat perlu vitamin sudah diambil untuk membantu pembentukan sel-sel baru. Ramai2 juga ibu2 yang mengalami alahan semasa mengandungkan? Jadi Set Mengandung Shaklee amat sesuai untuk menandangi masalah alahan semasa mengandung.

Kelebihan Set Mengandung Shaklee


SET MENGANDUNG SHAKLEE (1, 2 & 3 trimester) :

- Vitalea ( multivitamin)
- B Complex (asid folik)
- Vitamin C
- Ostematrix (pil kalsium)
- Omega (diambil bila dah masuk trimester ke-2)

Dan boleh tambah dengan pengambilan ESP supaya ibu lebih bertenaga dan mengoptimum kan penyerapan vitamin.

Set hamil Shaklee kini menjadi pilihan kebanyakan ibu hamil masa kini. Sebab:

  • lengkap dengan semua zat yang diperlukan oleh ibu hamil
  • tahan berbulan-bulan
  • boleh dimakan bersama ahli keluarga
  • harga yang sangat berbaloi
  • semulajadi (bukan sintetik)
  • tidak memberi sebarang kesan sampingan
  • bonus kesihatan dan kecantikan extra
  • juga sesuai dijadikan set berpantang
  • terbukti selamat dan berkesan

Nak order sekarang? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Followers

GMBM BLOGGER

GMBM BLOGGER